2018-01-31 10:35:34• hírek • Bede Emőke

Egyetlen gyilkos kilétét még homály fedi

A Szatmár Megyei Rendőrség (IPJ) által nyilvánosságra hozott statisztikák szerint megyénkben a tavalyi év során 5 gyilkosságot regisztráltak. A számadatokból az is kiderült, hányat sikerült megoldani.

Amint arról Sorin Stan, az IPJ vezetője beszámolt, 2017-ben öt gyilkossági esetről szerzett tudomást a rendőrség, négyet sikerült rövid időn belül megoldani. Ezek közül kiemelkedik az apai hármas gyilkosság esete, mely a tavalyi év novemberében történt. Az ügy az országos média figyelmét is felkeltette, az összes szem a helyi nyomozókra szegeződött. A feltételezett elkövetőt sikerült hamar elfogni: a eset jelenlegi állása szerint a három áldozat vére a család gyermeke, R. Razvan kezén szárad. A gyanúsított jelenleg is rácsok mögött van, habár letartóztatása óta többször is kérelmezte szabadlábra helyezését. Az eset megoldásáért a Szatmár Megyei Rendőrséget Darius Filip megyei prefektus is kitüntette.
 

Sorin Stan elmondása szerint egyetlen ügyre nem sikerült fényt deríteni 2017-ben. Az említett eset Krasznabélteken történt: egy oszlásnak indult holttestet találtak. Mint az orvosszakértői vizsgálat rávilágított, a már kb. egy hónapja halott 48 éves férfi gyilkosság áldozata lett, ugyanis fején ütésnyomok fedezhetők fel. Sajnos mivel igen későn fedezték fel a holttestet, így a legtöbb használható nyom már eltűnt, ezért a rendőrségnek nehéz dolga van a bűntény körülményeinek megállapításában. Az ügyet egyelőre még nem zárták le.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: